Taatsdeuren

Een stalen binnendeur is een tijdloos en veelzijdig stijlelement in iedere woning. Waar de klassieke ‘dichte’ deur verschillende ruimtes van elkaar afsluit, zorgt de stalen deur met glas voor overzicht, licht en ruimte. De deur werkt sfeerversterkend in een landelijke of klassieke stijl, karaktervol in industriële gebouwen en vanwege de strakke vormgeving past het ook uitstekend in moderne designwoningen.

Het unieke taatsdeurscharnier zorgt ervoor dat de deur moeiteloos draait, remt en blijft staan in de vastzetstand. De deur kent drie standen: -90º, 0º en 90º. De deur heeft weinig kracht nodig om in beweging te komen en draait via een veerconstructie zelf door. Door een zorgvuldige afremming komt de deur na twee kleine doorslagen in de vastzetstand.

Talloze mogelijkheden:

  • Vlakverdeling naar wens.
  • Met of zonder zijlicht.
  • De omlijsting is in iedere RAL kleur uitvoerbaar.
  • De combinatie met vloerverwarming is geen probleem dankzij de toepassing van het ingenieuze verborgen vloerveersysteem.

Meer weten?
Benieuwd naar de SGD Taatsdeuren? Laat je inspireren in onze showroom in Gemert (bezoek op afspraak), vraag gratis onze brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op via deze pagina.

Vraag hier uw offerte aan